Bemutatkozás

Modern tervezők

Az általunk tervezett házak designja követi a legújabb trendeket és emellett praktikus és otthonos családi házak. Monor válogatott helyein építkezünk, fejlődő városunkban azért érdemes vásárolni, mert tökéletes infrastruktúrával és ellátórendszerrel rendelkezik, valamint tömegközlekedési szempontból az agglomeráció egyik leggyorsabban megközelíthető településévé vált. Budapest közelsége, de a város kisvárosi pezsgő élete tökéletes választás akár családot alapító fiataloknak, akár felnőttek vagy nagyszülők részére. 

Alapos tervdokumentáció

A tervezéshez szükséges minden tervdokumentációt a rendelkezésedre bocsátunk, ezért nem fordulhat elő hogy más házat kapsz mint amit együtt megterveztünk. Az e-naplóban pontosan követhetővé válik az egész építkezés, amit az építésügyi hatóság felügyel, ez plusz garancia, hogy minden a tervek szerint halad. Mi minden házat a sajátunknak tekintünk, az ügyintézésben profik vagyunk! 

Partnerség

Minden ügyfelünk igényeit igyekszünk kielégíteni. A belső falaktól a fűtésrendszerig, az ajtótól a burkolatokig mindent kiválaszthatsz, hogy olyan házba költözhess, ami tökéletesen megfelel a saját igényeidnek. Mi a minőséget és a szakértelmet garantáljuk számodra, Neked csak az ötleteidet kell hoznod! 

Gyors és megbízható

Kiváló csapatunknak köszönhetően a határidőket mindig tartjuk, mivel tudjuk, hogy számodra is fontos hogy abban az időpontban költözhess be amikorra eltervezted, így nálunk a megbízhatóság és a pontosság alapkövetelmény. 

Fordulj hozzánk bizalommal

Hajdu Erzsébet

Ügyvezető

"Fontos számomra, hogy mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló házát, és otthont teremtsünk számára. A gyors és rugalmas ügyintézésben Rám számíthat az ügyfél."

Rakottyai József

Építésvezető

"Minden házat akár a sajátomat építem, a minőségi alapanyagokon túl  kicsit a lelkemet is beleteszem a házakba, mert a tökéletességre törekszem, és ebben nem vagyok alkuképes."

HAJDU ESTRICH KFT.

Itt add meg az alcímet

Hajduestrich

2211 Vasad, II. Külterület 116.

+36-30-429-4400

hajduestrich@gmail.com